Schöne Blumen

Schone blumen
We duiken onder in de donkere coulissen van een amusementsclub waar bloemenmeisjes instaan voor bruisend en prikkelend vertier. Zonder geld en beroofd van alle illusies over het leven, zijn ze zich maar al te bewust van de vergankelijkheid van hun schoonheid. Toch blijven ze vechten, al was het maar om te blijven dromen.

Maak kennis met onze charmante methode om u op een exclusieve wijze de begrippen 'genieten' en 'onthaasten' te laten ervaren. Madame en haar equipe bloemenmeisjes ontvangen u elke avond in feestelijke ambiance met zang en dans in een warm en aangenaam kader. Zoek niet verder, bij ons bent u aan het juiste adres!

Arne Sierens en zijn spelers duiken onder in de donkere coulissen van een amusementsclub waar bloemenmeisjes instaan voor bruisend en prikkelend vertier. Hier heersen, nog veel feller dan in de echte wereld, de ongenadige wetten van vraag en aanbod en onderlinge concurrentie. Wie niet meekan, ligt eruit; wie niet opbrengt ook; en wie te oud is zeker. Het wordt een bitterzoet schouwspel...

Achter de glimmende façade van het vertier schuilt een meedogenloze, weinig romantische wereld. De Schöne Blumen uit de titel zijn de barmeisjes, veelal vrijgezelen hopeloos op zoek naar vluchtroutes om boven het dagelijkse leven uit te stijgen. Zonder geld en beroofd van alle illusies over het leven, zijn ze zich maar al te bewust van de vergankelijkheid van hun schoonheid. Toch blijven ze vechten, al was het maar om te blijven dromen. Mannen zwermen rond hen heen als motten rond een lamp, uiteraard om hun lusten te kunnen botvieren, maar bovenal op zoek naar een verloren paradijs.

Deel op
Schone blumen2

CREDITS

Toon meer Toon minder