Formules

Kom je graag met een grote groep naar het theater? Heb je een UiTPAS met kansentarief? Of wil je onze werking op een duurzame manier steunen? Ontdek hieronder onze verschillende formules!
TRI oude tribune vol

In groep naar theater

Kom je graag in (grote) groep naar het theater? Dat vinden wij de max, maar dan reserveer je het best voldoende op voorhand. Neem even contact op met Marc Steens, onze verantwoordelijke publiekswerking. Hij helpt je graag verder op vlak van nodige omkadering, tarief en facturatie.

Mail Marc
Uitpas gent

UiTPAS met kansentarief

Wist je dat je bij Compagnie Cecilia korting krijgt als je een UiTPAS met kansentarief hebt? Zo betaal je 80% minder voor je ticket. En je kunt natuurlijk punten sparen en inruilen. Een ticket bestellen is heel eenvoudig: stuur een mailtje naar Marc Steens met jouw gegevens (naam en voornaam, nummer van je UiTPAS, datum van de voorstelling) en wij bezorgen je de nodige info om de betaling te regelen. Je tickets liggen dan klaar aan de kassa op de avond van de voorstelling.

De UiTPAS zelf kan je niet kopen bij Compagnie Cecilia. Je vindt wel verschillende verkooppunten in Gent. Meer info en de lijst met verkooppunten vind je hier.

Mail Marc
Een Lola c Kurt Van der Elst nowhite YVDE0049

Andere formules

Steun je ons graag op een duurzame manier? Als particulier of als bedrijf? Neem dan contact op met algemeen coördinator Vjera Somers. Achter de schermen werken we immers verschillende formules uit.

Mail Vjera