Disclaimer

PRIVACY

Bij Compagnie Cecilia vzw zijn we ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Hier kunt u lezen welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en/of tickets aankoopt, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen. De persoonsgegevens die je via deze website verstrekt, worden verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016 (beter bekend als General data Protection Regulation of ‘GDPR’). Compagnie Cecilia verwerkt de persoonsgegevens enkel voor het doeleinde waarvoor ze worden ingezameld en enkel zolang dit hiervoor nodig is.

PERSOONSGEGEVENS

Compagnie Cecilia vzw verwerkt en gebruikt persoonsgegevens om 3 redenen:

1. GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN (WETTELIJK: CONTRACTUELE BASIS)

Wanneer u zich aanmeldt om tickets aan te kopen vragen, we u om een aantal persoonsgegevens in te voeren. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten te kunnen verstrekken en zijn nodig voor:

  • het afleveren van de tickets
  • toegangscontrole
  • bepaling van tarieven
  • servicemailing voor en/of na uw bezoek
  • contactname in geval van programmawijziging of annulatie

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van onze websiteprovider of hun toeleveranciers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Een ticket voor een voorstelling is persoonlijk.

2. COMMUNICATIE (WETTELIJK: GERECHTVAARDIGD BELANG)

Wanneer u e-mail of post naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen we u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van onze IT-partner of hun toeleveranciers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Occasioneel versturen wij e-mails met een aanbod voor voorstellingen die direct aansluiten bij een recent bezoek van onze klanten.

3. MARKETING (WETTELIJK: TOESTEMMING)

Compagnie Cecilia vzw maakt ook gebruik van persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. We versturen geregeld informatie over ons actuele programma via e-mail. Iedereen is vrij om zich hierop in- en uit te schrijven.

UW GEGEVENS BEHEREN/VERWIJDEREN EN COMMUNICATIEVOORKEUREN

Inschrijvingen op onze nieuwsbrief worden uitsluitend in het nieuwsbriefsysteem opgenomen. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens te laten aanpassen en uw inschrijving te beheren. U vindt er ook de mogelijkheid u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. In dat geval ontvangt u enkel nog servicemails over voorstellingen waarvoor u tickets boekt.

Als u uw gegevens en orderhistoriek volledig wil wissen kan u hiervoor ook contact met ons opnemen. In dat geval verwijderen wij uw naam, e-mailadres en orderhistoriek uit onze systemen.

VRAGEN EN FEEDBACK

We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Compagnie Cecilia vzw

Dok Noord 4F/201

9000 Gent

DERDEN

In geval van coproducties van voorstellingen kan Compagnie Cecilia occasioneel persoonsgegevens delen met één van haar partners, indien het nodig is voor het doeleinde waarvoor ze verzameld werden.

Dit is het geval als er bijvoorbeeld in het kader van een coproductie een voorstelling in onze zaal plaatsvindt of wanneer wij in het kader van een voorstelling elders gaan spelen. Dan kan het gebeuren dat de administratieve afhandeling van de ticketverkoop via Compagnie Cecilia verloopt terwijl de opvolging en communicatie door de partner gebeurt. In dat geval is het nodig die gegevens te delen.

Datum: 05/01/2023