Nil novi sub sole

6 jun. '21 9 jun. '21
te gast
Dirk pauwels nil novi sub sole c Phile Deprez
Een solo die geen monoloog is. Van en met Dirk Pauwels.

Een solo die geen monoloog is, dus ook geen plot, geen coherent verhaal, geen bijtklaar toneelstuk, wel een bocht rond vanzelfsprekendheid,

Beelden, woorden en gebaren, de ingrediënten voor een cocktail met verrassende ingrediënten.

Wie de rode draad zoekt zal die niet vinden.

NIL NOVI SUB SOLE is een traktaat van gedachten, overwegingen en wendingen die geen logica verdragen en dus alle kanten uitgaan. “Vreugde en weemoed maken alle gevoelens compleet,humor om het verdraagbaar te maken”.

Met NIL NOVI SUB SOLE heeft Dirk Pauwels beslist nog eens op de scène te staan. Hiervoor neemt hij twee ervaren kompanen als artistiek medewerker en klankbord bij de arm: Geert Van Oorlé - kunstschilder/scenograaf en lichtontwerper - en Johan Pycke als geluidskunstenaar.

Deel op
NILNOVISUBSOLE POSTER
Dirk Pauwels staat op de scène zoals we het ons altijd hebben gedroomd. Niets meer te verliezen, niets meer te winnen, zoals alleen authenticiteit kan zijn.
Pol Hoste (auteur)
Pauwels reflecteert met humor op de kunst, op een dolgedraaide wereld, op de roepers, de goedebedoelers en opiniemakers die hij zag komen en gaan.
Etcetera
De breekbaarheid van Pauwels’ zachte stem, met dat uitgesproken Gentse accent, geven die woorden een verbluffende autheniciteit. Deze man wil ons niet meer inpakken, verbazen of amuseren. Hij wil iets meegeven.
Pzazz

CREDITS

Toon meer Toon minder