STIJLVOL OP DE FIETS

201216 fietsshirt front en back
We stellen met trots het enige echte Compagnie Cecilia-wielershirt aan u voor. Draag het shirt tijdens je fietsritten. En draag zo meteen ook je liefde voor cultuur uit. Verspreid de theatermicrobe over de kasseien en gravelstroken van ons vlakke land en laat de warmte van een volle zaal los in de frisse buitenlucht. Te bestellen vanaf nu.

We hebben met z’n allen de geneugten van het fietsen herontdekt in dit absurde coronajaar. Overal te lande werden de stalen of carbonnen rossen van stal gehaald en de innerlijke flandriens losgelaten. Ook wij bij Compagnie Cecilia zijn lustig op de fiets gesprongen en hebben verschillende demonen al pedalerend uitgezweet. Binnen kan het even niet? Dan maar naar buiten, zwoegen en zweten, om de pijn te verzachten!

Het snijdt namelijk diep in ons vel: dat we nog niet kunnen doen wat we zo graag doen en dat we jullie, ons publiek, niet met open armen kunnen ontvangen. We missen jullie. En we missen de menselijke warmte van een goed gevulde theaterzaal, de verbondenheid van allerlei mooie menskes die opgaan in een magisch geheel. Hoe kunnen we die gemeenschap blijven voeden en voelen in coronatijden?

Wel, op de fiets, tiens! We stellen met trots het enige echte Compagnie Cecilia-wielershirt aan u voor. Draag het shirt tijdens je dagelijkse pendeltocht of je wekelijkse afspraak met je koersfiets. En draag zo meteen ook je liefde voor cultuur uit. Verspreid de theatermicrobe over de kasseien en gravelstroken van ons vlakke land en laat de warmte van een volle zaal los in de frisse buitenlucht. Je zult zien: ooit kruis je iemand met hetzelfde shirt, iemand die je van haar noch pluimen kent, maar met wie je voor heel even één zult zijn.

We zijn tenslotte allemaal atleten van het hart.

Het Compagnie Cecilia-wielershirt kost 65 euro en is ontworpen door de Gentse vormgever Stijn Dossche (a.k.a. Stycle_Design). Je kan het vanaf nu pre-orderen in de gewenste maat via onze website. Voor de productie gaan we in zee met Kalas, die ook Alpecin-Fenix, het team van Mathieu van der Poel, van fietskledij voorziet. Topkwaliteit dus. Bestellen kan tot eind april. Wij komen de shirts eind juni aan huis leveren en maken tijd voor een praatje. Op de fiets, dat spreekt.

Bestel hier.

Gepubliceerd op 17 dec. '20  Deel op