Lacrima

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide... Tom Vermeir kruipt op magistrale wijze in de huid van Chief.

De Hoogste Berg - te gast

Robrecht Vanden Thoren heeft een probleem. En hij weet wat er nu van hem verwacht wordt...

Misschien Marieke - te gast

Een pas bevallen jonge vrouw staat op het punt de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen.

Nieuws

De Acteursgilde nomineert Frontaal en Locke
12/06/2020

De Acteursgilde nomineert Frontaal en Locke

Frontaal en Locke hebben een nominatie in de wacht gesleept van De Acteursgilde. Sofie Decleir (Frontaal) in de categorie 'meest gewaardeerde prestatie vrouw' en Koen De Graeve en Tom Vermeir (Locke) in de categorie 'meest gewaardeerde prestatie man'. 

meer lezen
Verplaatste voorstellingen maart-mei 2020
24/04/2020

Verplaatste voorstellingen maart-mei 2020

Het coronavirus is hardnekkiger dan we dachten. Voorstellingen op poten zetten in maart, april en mei bleek al snel onmogelijk. Daarom hebben we nieuwe data gezocht én gevonden voor De Hoogste Berg, Nil Novi Sub Sole, Misschien Marieke en Iemand moet het doen

meer lezen
Theater in je huiskamer
25/03/2020

Theater in je huiskamer

We bundelden onze krachten om je te laten blijven genieten van straffe podiumvoorstellingen. Geraak je niet meer in de zaal, dan komt de zaal tot bij jou. Geniet alvast online van Poepsimpel. Na de coronacrisis hopen we iedereen snel terug te zien! 

meer lezen