Lacrima

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide... Tom Vermeir kruipt op magistrale wijze in de huid van Chief.

Chet

"CHET is een met virtuositeit gespeeld en gezongen eerbetoon aan de gevallen engel in elk van ons." - Focus Knack

 

 

 

Cabane

3 mannen, 1 cabane. Er zijn de Smetjes (Gilles en Manu) en er is Sven. Samen zingen ze, klinken ze, vechten ze. Laten ze het verleden achter zich of staat het voor eeuwig tussen hen in? Cabane is een verhaal over zonen van vaders en vaders van zonen. Een verhaal over broederliefde en over troost, met Titus De Voogdt, Joris Hessels en Robrecht Vanden Thoren.

Nieuws

Arne Sierens sluit artbeat. af
21/09/2016

Arne Sierens sluit artbeat. af

Na drie uitverkochte edities van OdeGand by Night lanceert Gent Festival van Vlaanderen een nieuw nightlifeconcept: ARTBEAT., op zaterdag 1 oktober. Arne Sierens sluit af achter de draaitafels.

meer lezen
Compagnie Cecilia zkt productiemedewerker (m/v/x)
16/09/2016

Compagnie Cecilia zkt productiemedewerker (m/v/x)

We zijn op zoek naar een productiemedewerker (m/v/x) om voltijds ons team te versterken vanaf december 2016. Solliciteren kan tot en met dinsdag 4 oktober. 

meer lezen
Biechtstoelreacties op Poepsimpel: dit vonden bezoekers ervan
15/09/2016

Biechtstoelreacties op Poepsimpel: dit vonden bezoekers ervan

"Een poepsimpele voorstelling op het eerste zicht, maar zoals steeds bij Arne Sierens met een verdoken vettige laag". Biechstoelreacties bij De Zendelingen over Poepsimpel van Compagnie Cecilia op Het TheaterFestival! Check ook het mooie knip-en-plak-kunstwerkje van Judith Mertens.

meer lezen