Zingarate

Een spektakel in openlucht. Klinkt als: een woeste ode aan de Italiaanse opera Rigoletto.

Heilig Hart

Twee mannen en twee vrouwen zoeken hun weg op de kronkelende autostrade van het leven. Een nieuwe creatie van Arne Sierens met Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Anemone Valcke en Linde Carrijn

Lacrima

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide... Tom Vermeir kruipt op magistrale wijze in de huid van Chief.

Nieuws

Heilig Hart op Klara
12/04/2018

Heilig Hart op Klara

Op donderdag 12 april was Robrecht Vanden Thoren te gast in Espresso bij Klara. Hij deed er uit de doeken waar Heilig Hart nu precies over gaat. Je kunt het interview online herbeluisteren. 

meer lezen
Heilig Hart op straat
22/03/2018

Heilig Hart op straat

Op meer dan 150 plaatsen hangt intussen de affiche van Heilig Hart voor het raam. Uit de inzendingen trok een onschuldige hand 10 gelukkigen om een try-out bij te wonen. 

meer lezen
Extra voorstellingen Heilig Hart
20/02/2018

Extra voorstellingen Heilig Hart

Het loopt storm voor Heilig Hart: 12 van de 15 voorstellingen zijn intussen uitverkocht. Daarom komen er 4 extra voorstellingen in mei, van woensdag 9 tot zaterdag 12 mei. Tickets zijn vanaf nu te koop.

 

meer lezen