Een Lola

Een verhaal over liefde en macht, over mannen en vrouwen. Vanaf 28 oktober in De Expeditie.

Regent en regentes - te gast

Vintage De Volder in originele bezetting

Hangar - en avant

Drie mensen zitten vast in een ondergesneeuwde loods. Hulp laat op zich wachten en dus rommelen ze wat rond. 

en avant is een rondreizende theatercarrousel van vier voorstellingen in vier steden. Een nieuwe samenwerking van ARSENAAL/LAZARUS, Zuidpool, Compagnie Cecilia en Het nieuwstedelijk.

Nieuws

Even gesloten tot eind december
12/11/2020

Even gesloten tot eind december

Met pijn in het hart hebben we beslist om de deuren te sluiten tot eind december. We willen nog zoveel moois presenteren, maar we willen solidair zijn in onze inspanning voor de zorg. Dat betekent dat we een aantal voorstellingen gaan verplaatsen. 

meer lezen
Tijdelijk geen voorstellingen
29/10/2020

Tijdelijk geen voorstellingen

Met pijn in het hart moeten we alle voorstellingen die tussen 28 oktober en 21 november op het programma stonden afblazen. We zijn volop aan het zoeken naar nieuwe data. Voor de voorstellingen in december is het nog even afwachten. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte.

meer lezen
Een Lola naar nieuwe datum
26/10/2020

Een Lola naar nieuwe datum

De 16 uitverkochte voorstellingen van Een Lola, voorzien tussen 28 oktober en 21 november, worden verplaatst naar een nieuwe datum. Alle ticketkopers hebben van ons een mail ontvangen hierover. Voor de voorstellingen die in december op het programma staan, wachten we nog even af hoe de toestand de komende weken evolueert. 

meer lezen