Cabane

3 mannen, 1 cabane. Er zijn de Smetjes (Gilles en Manu) en er is Sven. Samen zingen ze, klinken ze, vechten ze. Laten ze het verleden achter zich of staat het voor eeuwig tussen hen in? Cabane is een verhaal over zonen van vaders en vaders van zonen. Een verhaal over broederliefde en over troost, met Titus De Voogdt, Joris Hessels en Robrecht Vanden Thoren.

 

Poepsimpel

"Poepsimpel is geweldig grotezaaltheater, met de schwung en de intimiteit van de parochiezaal. Het soort toneel dat het leven even poepsimpel doet lijken." 

Chet

"CHET is een met virtuositeit gespeeld en gezongen eerbetoon aan de gevallen engel in elk van ons." - Focus Knack

 

 

 

Nieuws

Zonder Filter: try-out van Steven Mahieu
26/11/2016

Zonder Filter: try-out van Steven Mahieu

Wij sluiten het jaar al af op 30 december met de try-out van Zonder Filter, de nieuwe voorstelling van Steven Mahieu. In 2017 zien we Steven ook terug in onze nieuwe voorstelling Zingarate.

meer lezen
Karel Creemers te gast met Calamity
28/10/2016

Karel Creemers te gast met Calamity

De geweldige Karel Creemers ken je vast van Circus Ronaldo. Of van zijn rol als dokter in Ensor. Van vrijdag 9 tot zondag 11 december hebben we hem te gast in De Expeditie met zijn nieuwe voorstelling Calamity. 

meer lezen
Wachtlijst Cabane geopend
12/10/2016

Wachtlijst Cabane geopend

De 11 voorstellingen van Cabane in De Expeditie zijn uitverkocht. Via onze ticketruilpagina kun je tickets te koop aanbieden of melden dat je op zoek bent naar een ticket.  

meer lezen