Zingarate

Een spektakel in openlucht. Klinkt als: een woeste ode aan de Italiaanse opera Rigoletto.

Heilig Hart

Twee mannen en twee vrouwen zoeken hun weg op de kronkelende autostrade van het leven. Een nieuwe creatie van Arne Sierens met Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Anemone Valcke en Linde Carrijn

Lacrima

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide... Tom Vermeir kruipt op magistrale wijze in de huid van Chief.

Nieuws

Cinema Canvas in Dendermonde
19/06/2018

Cinema Canvas in Dendermonde

Op donderdag 12 juli kun je in de tuin van CC Belgica (Dendermonde) terecht voor Cinema Canvas. Met Pauline à la Plage (1983) kiest Arne Sierens een van zijn favoriete films. En hij komt er met plezier een woordje over vertellen.

meer lezen
Zingarate keert terug
28/05/2018

Zingarate keert terug

In augustus en september keert Zingarate terug. Voor de passages in Eke-Nazareth, Diest en Gent kun je al tickets kopen. De rest volgt snel. 

meer lezen
Heilig Hart op Klara
12/04/2018

Heilig Hart op Klara

Op donderdag 12 april was Robrecht Vanden Thoren te gast in Espresso bij Klara. Hij deed er uit de doeken waar Heilig Hart nu precies over gaat. Je kunt het interview online herbeluisteren. 

meer lezen