Poepsimpel

"Poepsimpel is geweldig grotezaaltheater, met de schwung en de intimiteit van de parochiezaal. Het soort toneel dat het leven even poepsimpel doet lijken." 

Chet

"CHET is een met virtuositeit gespeeld en gezongen eerbetoon aan de gevallen engel in elk van ons." - Focus Knack

 

 

 

Lacrima

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide... Tom Vermeir kruipt op magistrale wijze in de huid van Chief.

Nieuws

Poepsimpel: laatste kans?
07/02/2017

Poepsimpel: laatste kans?

Februari staat helemaal in het teken van Poepsimpel. Je krijgt nog 11 keer de kans om dit geweldige stuk van Arne Sierens te zien in een zaal in jouw buurt. Voor een aantal voorstellingen zijn er nog tickets te koop. 

meer lezen
Zonder Filter: try-out van Steven Mahieu
26/11/2016

Zonder Filter: try-out van Steven Mahieu

Wij sluiten het jaar al af op 30 december met de try-out van Zonder Filter, de nieuwe voorstelling van Steven Mahieu. In 2017 zien we Steven ook terug in onze nieuwe voorstelling Zingarate.

meer lezen
Karel Creemers te gast met Calamity
28/10/2016

Karel Creemers te gast met Calamity

De geweldige Karel Creemers ken je vast van Circus Ronaldo. Of van zijn rol als dokter in Ensor. Van vrijdag 9 tot zondag 11 december hebben we hem te gast in De Expeditie met zijn nieuwe voorstelling Calamity. 

meer lezen