Trakteer op theater met onze theaterbon

Nog wat inspiratie nodig voor een origineel en hartverwarmend eindejaarscadeau voor je medewerkers of je klanten? Pak uit met een theaterbon, geldig voor alle voorstellingen bij Compagnie Cecilia.
Cadeaubon recto

Een ideale manier om je werknemers te bedanken voor hun inzet of je klanten een unieke ervaring te schenken. Je kiest zelf het bedrag van de theaterbon die je wil schenken. Na betaling krijg je ze toegestuurd in je mailbox. Elke bon heeft een uniek nummer en pincode.

3 goede redenen om voor een theaterbon te kiezen.

  • Je trakteert jouw medewerkers en klanten op een geweldige theaterbeleving.
  • Je geeft hen de kans om zelf te kiezen uit een rijk aanbod.
  • Je cadeau is 100% fiscaal aftrekbaar en vrijgesteld van sociale bijdragen tot 40 euro per jaar per werknemer. Als relatiegeschenk is de bon voor 50% aftrekbaar.

Een ideale manier om je werknemers te bedanken, te motiveren en te belonen. Of om je klanten te trakteren op een originele beleving die bijblijft. Blije gezichten gegarandeerd!

Bestellen kan online via onderstaande link. Laat je liever alles via ons verlopen? Dat kan gerust. Mail naar marc@compagnie-cecilia.be en we doen het nodige. Stuur ons zeker ook je facturatiegegevens zodat we jouw factuur kunnen opmaken.

Schenk een theaterbon

Compagnie Cecilia: een verbluffende theaterervaring.

ONC Wouter en Bas WOW c Kurt Van der Elst cadeaubon