Zonder filter

te gast
ZONDERFILTER
Zonder Filter is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Vooraleer hij in januari in première gaat, kun je op vrijdag 30 december een try-out meemaken in De Expeditie.

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd.

En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt.

En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt.

Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent.

Maar stel nu ook eens dat je die filter kan wegnemen

én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven.

Wat zou dat geven?

Wordt het dan gênant, pijnlijk of blijft alles gewoon hetzelfde als ervoor?

In ieder geval, “Zonder Filter” is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Kom zelf kijken hoe zo’n filterloze Steven eruit ziet.

Eerder speelde Steven Mahieu met zijn zaalshows ‘Maniak’ en ‘Mahieustueus’ in zowat 100 culturele centra. Beide voorstellingen werden in de pers bejubeld met 4-sterrenrecensies.

Deel op
Comedy recht uit het hart
De Standaard
Mahieu doet dat waar velen ooit mee zijn begonnen: pure stand-up. Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach, met applaus.
De Redactie
Stand-up comedian en Humorologiewinnaar Steven Mahieu snelt met debuutvoorstelling "MAHIEUSTUEUS" naar de top. Hij heeft een eigen stem die hem onderscheidt van de rest van komisch Vlaanderen. Hij vindt een fijn evenwicht tussen grove en fijnzinnige humor, en schuwt de maatschappijkritiek niet.
De Morgen
De concurrentie is groot in de Vlaamse stand-up comedy, maar met deze Steven Mahieu dient zich toch weer een nieuwe topper aan. Het zou me verbazen als zijn volgende voorstelling geen vier sterren waard zou zijn.
De Standaard

CREDITS

Toon meer Toon minder