WOLF WOLF leest

Wolf wolf1
Drie theatrale lezingen door WOLF WOLF

WOLF WOLF bestaat uit spelers Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Van Severen en scenograaf en lichtontwerper Gilles Pollak. In de Zomer van ‘22 hopen ze in première te kunnen gaan met een nieuwe voorstelling. Ter voorbereiding en vooronderzoek houden ze in februari een drietal theatrale lezingen, waarin ze repertoire stukken zullen lezen en nadien bespreken.

In hun gezamenlijke werk probeert WOLF WOLF repertoiretheater - vanuit een liefde voor het spelen - uit te diepen, op zoek te gaan naar nieuwe scenografische vormen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Afgelopen zomer deden ze een residentie tijdens Zomer in O in De Grote Post in Oostende, aangeboden door Theater Aan Zee. Na een intense leesperiode van veertien repertoirestukken kozen ze drie stukken om nog eens te lezen en te delen met een publiek: Wie… Kunst en Voorjaarsontwaken.

"Fictie is overal, zelfs in het nieuws dat we elke dag horen. Dus in het algemeen is het fictie dat een gevoel van realiteit creëert."

-Franse filosoof Jacques Rancière-

Deel op

CREDITS

Toon meer Toon minder