Apenverdriet

Apenverdriet Compagnie Cecilia1
Tijdens een nachtelijke ontmoeting kruisen de levens van twee vrouwen. Gaandeweg komen hun opgelopen kwetsuren bloot te liggen, de redenen van hun ontwrichting, hun onvermogen om met hun lot om te gaan, hun diepe pijn, hun angst voor de leegte, maar ook een wilde woede en agressie.

Gij zit zo gelijk vastgelijmd aan ik weet niet wat.

Ik zou u willen losweken.

Alles is rood Juliette!

Klaar om op groen te springen.

Een appartement in de stad. Na afloop van het feest krijgt de gastvrouw een ongenode jonge vrouw niet meer buiten. Het komt bijna tot een gevecht, het begin van een onthutsende confrontatie. Tijdens gesprekken met de gasten is de jonge vrouw allerlei details over de gastvrouw en haar vrienden te weten gekomen en daar pakt ze nu mee uit. Zelf zit ze met een schorpioenennest in haar hoofd en ligt er vanalles op haar lever waarover ze maar niet kan zwijgen.

Twee vrouwen. De ene bijna dertig, de ander vijftig. Tijdens deze nachtelijke ontmoeting kruisen hun levens. Gaandeweg komen hun opgelopen kwetsuren bloot te liggen, de redenen van hun ontwrichting, hun onvermogen om met hun lot om te gaan, hun diepe pijn, hun angst voor de leegte, maar ook een wilde woede en agressie.

Net als Altijd Prijs een duet, maar ditmaal één met vrouwen in een wereld op drift.

Deel op
Apenverdriet 2

CREDITS

Toon meer Toon minder