THINK PINK CAMINO

Compagnie cecilia think pink
In 3 etappes voert de Think Pink Camino, een organisatie van Think Pink met enkel vrouwelijke deelnemers, van Oudenaarde naar Santiago de Compostella. Martine Verdonck en Katie Hertveldt fietsten mee, in hun Compagnie Cecilia outfit.

“De bedoeling van de Bike for Think Pink Camino is om in 3 etappes van België naar Santiago de Compostella te fietsen”, doet Martine Verdonck uit de doeken. “Met dit initiatief zamelen we geld in voor de strijd tegen borstkanker. Elke deelnemer moet dan ook voor sponsorgeld zorgen. In 2021 fietsten we al van Oudenaarde naar Poitiers en vorige week stond het traject tussen Poitiers en Pamplona op het programma. Over de Pyreneeën dus. We zijn zonder kleerscheuren – op wat blutsen en builen na - in Pamplona geraakt. Het was een inspannende maar zalige week. Een hele week hadden we geen enkele lekke band met de fiets, maar het noodlot sloeg toe op de terugweg. Tot driemaal toe kregen we af te rekenen met een lekke band van de aanhangwagen met de fietsen.”

Voor volgend jaar staat de derde en laatste etappe op het programma. Je kan Martine, Katie en de andere deelnemers steunen via de website van Think Pink.

Martine think pink 3
Gepubliceerd op 31 mei '22  Deel op