STEUN MEE DE ARMSTE WEEK

La grand bouffe
Samen met de andere bewoners van De Expeditie zetten we mee de schouders onder La Grande Bouffe, de massale take away ten voordele van De Armste Week. Onze vrijwilliger Jo is een van de koks van dienst.

Wist je dat 1 op de 6 Gentenaren onder de armoedegrens leeft? Armoede valt niet altijd op. Misschien ken jij wel iemand die leeft in armoede in onze stad? Je kan ons helpen in de strijd tegen armoede in Gent. Het Gents Kunstenoverleg, Burgerplicht Gent, Meubelfabriek, CIRQ vzw en het Gents Solidariteitsfonds organiseren samen met tal van culturele en horeca-partners een massale take-away van 13 t.e.m. 17 december.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Bestel dan als de bliksem jouw maaltijd via www.DeArmsteWeek.be en help Gentenaren die het wat moeilijker hebben in deze periode waarin warmte, gezelligheid en solidariteit centraal staan.

Wil je zelf met jouw organisatie ook een afhaal- en kookpunt zijn? Of zelf een persoonlijke actie registreren en een donatie doen? Eén adres: www.dearmsteweek.be!

Gepubliceerd op 10 dec. '21  Deel op