GLORY BOX IN PAINTING NIGHTS

Banner glory box painting nights
Op zaterdag 27 maart kun je zelf meeschilderen vanuit het online schildersatelier van Kunstwerkt met Glory Box, in de vierde editie van Painting Nights. De livevertelling van Mira Bryssinck omzetten in jouw beeldend werk, dat is de uitdaging van de avond. Inschrijven is gratis en kan tot 25 maart.

Painting Nights is jouw schildersatelier voor één avond op een bijzondere plek. Ook voor de vierde editie hoef je nergens heen, maar komt Kunstwerktnaar jouw 'kot’. Schilder je op zaterdag 27 maart 2021 mee vanuit het online schildersatelier?

Mira Bryssinck brengt er live haar monoloog Glory Box zittend vanachter haar microfoon, en gestationeerd in onze studio. Ze speelt in op jouw penseelstreken en potloodstrepen. Met de vrijheid die lonkt, ziet Kunstwerkt nog eens de kans schoon om avondklokvriendelijk en mondmaskervrij de deuren van hun online schildersatelier wagenwijd open te stellen. Mira Bryssinck komt die avond via jouw luidsprekers de huiskamer binnen. Jij zorgt voor het geschikte schildersmateriaal en een goede internetverbinding, Kunstwerkt voor een inspirerende theaterervaring en de geschikte gezelligheid. De live vertelling van Mira Bryssinck omzetten in jouw beeldend werk, dat is de uitdaging van de avond.

Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

Lees meer over Painting Nights #4.

Gepubliceerd op 11 mrt. '21  Deel op