De Zomer van... Anemone Valcke

Zomer van Anemone portret
Spannende tijden voor Anemone Valcke want op 1 augustus gaat Het Ego in première, een voorstelling die ze samen met Verona Verbakel maakt. Welke andere plannen smeedt zij voor de zomer?

“Ik ben mijn zomer begonnen met een verjaardagsfeestje: 10 jaar Stikstof op Couleur Café”, blikt Anemone even terug. “Nu ben ik vooral hard aan het werken aan mijn eigen voorstelling Het Ego die op 1 augustus op TaZ in premiere gaat. Eind november spelen we die trouwens bij compagnie Cecilia.”

“Daarnaast kijk ik nu al heel hard uit naar TaZ want al mijn vrienden moeten er ook spelen”, klinkt het watertandend. “Ik ga zeker nog eens kijken naar De Vogels van Lieselotte De Keyzer, Thank you for being here van Ontroerend Goed, Silly symphonies van Marius Lefever, Jef Van Der Burght en Senne Vanderschelden, de première van Tibaldus meepikken en wil graag naar Neem me mee met Britt Bakker en Nic Balthazar, een reis door de microbiële geschiedenis van de aarde.”

“En dan ga ik even een rustpauze nemen”, neemt Anemone zich voor. “Eind augustus keer ik terug naar Oostende om in residentie te gaan in De Grote Post voor mijn solo performance Domestic Goddess, samen met Anouk De Clercq.”

Het Ego speelt op woensdag 27 november bij ons in Gent. De tickets zijn te koop via onze website.

Koop je tickets voor Het Ego
Gepubliceerd op 19 jul. '24  Deel op