Vissers van de mensen

In april 2018 gaat Vissers van de mensen in première. We zoeken figuranten om mee te spelen en organiseren daarvoor komende zaterdag een open auditie. 

 

“Wie met ons wil meespelen en wil proeven van onze unieke manier van werken, kan zich zaterdag om 11 uur aanmelden aan de Korenlei”, vertelt Arne Sierens. “Het stuk zal worden gespeeld op een boot, want het gaat een saga worden over een vissersfamilie. We moeten testen of mensen niet zeeziek worden als ze op een boot stappen, vandaar dat we zaterdag eerst even met hen scheep willen gaan voor een korte tocht naar de oude vismijn.”

Wat verwachten we van jou?

  • je kunt je af en toe 's avonds vrijmaken voor repetities
  • je beschikt over een goed gevoel voor humor
  • je hebt een brevet van minstens 50 meter

“Je hoeft zeker geen Pieter Timmers te zijn, maar een beetje kunnen zwemmen is wel nodig om je tijdens de voorstelling als een vis in het water voelen”, verduidelijkt Arne Sierens. “Voor ons maakt het trouwens niet uit of je liever schoolslag dan wel crawl zwemt.”

De cast is voorlopig nog geheim, maar als je weet dat kleppers als Titus De Voogdt, Robrecht Vanden Thoren, Tom Vermeir of Joris Hessels regelmatig bij Compagnie Cecilia spelen, is de kans héél groot dat je vanaf april 2018 met hen op de planken staat.

 

Auditie: zaterdag om 11 uur - Korenlei (Gent)

Er komen ook nog andere fijne voorstellingen aan binnenkort. Lees er hier alles over.