Een_Lola_blijft_spelen
08/12/2021

Een Lola blijft spelen

Op 2 december ging Een Lola in première. De komende dagen staan er nog 11 voorstellingen gepland. Die gaan we blijven spelen. Met de nodige maatregelen om de veiligheid van iedereen te verzekeren.

Zoals de nieuwe regels voorschrijven, is de capaciteit beperkt tot 200 bezoekers en werken we met een COVID Safe Ticket én mondmasker voor deze voorstelling. We stellen alles in het werk om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, net zoals we dat de voorbije weken en maanden deden. Belangrijkst om weten is dat de kassa om 19.30 uur opent en dat we dan ook meteen de deuren van de zaal openen. Je kan dus direct doorlopen naar de zaal. De bar is enkel open na de voorstelling. 

We bezorgen de ticketkopers zo snel mogelijk verdere praktische info. Dank voor jullie steun in deze moeilijke tijden. 

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?