wl860hp500ws860q85_FRO_Sofie_troost_Laurence
01/10/2021

Geen CST meer nodig bij Compagnie Cecilia

Vanaf 1 oktober gelden er nieuwe versoepelingen voor de culturele sector. Voor de voorstellingen die we de komende maanden in De Expeditie spelen (Geen kersentuin, Knaus, De gemoederen en Een Lola) is er geen Covid Safe Ticket meer nodig. Het is ook niet langer nodig een mondmasker te dragen. Je kan dus gewoon naar theater komen zoals vroeger. En voor of na de voorstelling iets drinken in de vernieuwde foyer.

Bij Compagnie Cecilia hebben we ons grondig voorbereid. We zorgen ervoor dat alle voorstellingen 100% in regel zijn met de huidige voorschriften. Op elke voorstelling werken we volgens de voorschriften zoals die zijn uitgewerkt in de sectorgids cultuur. Zo blijven we zorgen voor voldoende ventilatie en meten we de CO2 concentratie in de lucht.