LOC_omslagfoto
12/09/2020

Frontaal en Locke vallen in de prijzen

Zowel Frontaal als Locke zijn de komende weken en maanden nog op de planken te zien. De tournee van Locke start op woensdag 23 september en loopt tot 16 oktober. Regisseur Yahya terryn is intussen volop aan het repeteren voor Een Lola, de nieuwe voorstelling die hij maakt bij Compagnie Cecilia. De avant-première is voorzien voor 28 oktober.

Voor Frontaal, met Sofie Decleir en Laurence Roothooft, is het nog even wachten tot januari.

Naast Sofie Decleir, Koen De Graeven en Tom Vermeir sleepte ook Peter De Graef een prijs in de wacht: die van beste acteur voor zijn rol in Het Koninkrijk van Henry Darger. Peter De Graef zal in seizoen 21-22 te zien bij Compagnie Cecilia met een nieuwe creatie. 

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?