LOC_invulformulier
20/07/2020

Locke goes drive-in

Van 2 tot 19 september spelen Tom Vermeir en Koen De Graeve Locke in een coronaproof drive-in versie op een geheime locatie. Een voorstelling over een anderhalf uur durende autorit… mee te beleven vanuit de auto. Voor de projectie werken we samen met Cinemobiel. Je beleeft de voorstelling in je eigen bubbel, letterlijk en figuurlijk. Uiteraard zijn er ook voor fietsers en voetgangers plaatsen voorzien op het terrein, netjes volgens de regels van de social distancing

Alle voorstellingen zijn al sinds januari uitverkocht, maar we spelen extra voorstellingen op dinsdag 8 september en woensdag 16 september. De ticketverkoop start op woensdag 22 juli om 10 uur. 

Wist je trouwens dat Locke ook geselecteerd is voor Het TheaterFestival, als één van de meest belangwekkende voorstellingen van het afgelopen seizoen? Daar zijn we best trots op. De jury schrijft over Locke: “Alles klopt: de loepzuivere regie van terryn, acteren om duimen en vingers van af te likken en een stomende soundtrack die van de rit een lichamelijke ervaring maakt.”  

Speciaal voor Het TheaterFestival staan er twee extra data gepland: op zondag 6 en woensdag 9 september. De ticketverkoop van Het Theaterfestival start op 6 augustus. Meer info vind je op de website van Het TheaterFestival 

Heb je nog vragen? Lees hier alvast de FAQ. 

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?