MisschienMarieke_lieveBlancquaert
18/02/2020

Extra voorstellingen

Tickets voor Misschien Marieke en Iemand moet het doen gingen heel snel de deur uit. Daarom voorzien we extra voorstellingen: op 21 april voor Misschien Marieke en op 21 mei voor Iemand moet het doen.

Beide voorstellingen zijn dit voorjaar exclusief te gast bij ons. Misschien Marieke is een monoloog van Lieve Blancquaert en Greet Jacobs en ging in 2017 in première op Theater Aan Zee. In de monoloog zien we een pas bevallen jonge vrouw die op het punt staat de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen.

Iemand moet het doen van Arsenaal/Lazarus en Robbin Rooze gaat op 19 maart 2020 in première en houdt van 19 tot 21 mei dus halt in Gent. Een combinatie van theater en film met de heldendaad van Mario Roymans als uitgangspunt: hij liet zich opsluiten in het Paleis voor Schone Kunsten, stal er een schilderij om het losgeld te schenken aan de slachtoffers van de hongersnood in Bangladesh. 

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?