veilig
29/10/2020

Tijdelijk geen voorstellingen

We keken ernaar uit om Een Lola in première te laten gaan de komende weken. Een vies virus besliste er anders over. De gezondheid van iedereen gaat nu even voor en dus kozen we ervoor om de voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum. Intussen heeft ook de overheid beslist dat er geen voorstellingen en concerten mogen plaatsvinden tot minstens 19 november. Nog even op de tanden bijten dus. We zijn volop aan het bekijken wanneer we de voorstellingen kunnen inplannen. En hopen natuurlijk snel weer te mogen spelen en jullie op een veilige manier te mogen ontvangen. 

We willen je alvast danken voor je begrip in deze moeilijke periode. Draag zorg voor jezelf en mekaar. Graag tot snel in goede gezondheid.

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?