Een_Lola_website
26/10/2020

Een Lola naar nieuwe datum

Voor de speelreeks van Een Lola in oktober en november hadden we de capaciteit van onze zaal tot 130 mensen beperkt. Zo kon alles coronaproof en volgens de geldende protocollen verlopen.

Om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, vraagt de overheid strengere maatregelen nog tot minstens 19 november: anderhalve meter (of 2 stoelen) tussen de verschillende bubbels, 1 lege rij tussen de rijen met bezoekers in, geen eten of drinken, …

Heel concreet mogen we nu nog 65 mensen ontvangen. Dat betekent dat we de helft van onze ticketkopers zouden moeten vragen om op een ander moment te komen. Een Lola is een voorstelling met een grote speelstijl en een groot verhaal. Voor een beperkt publiek spelen, zou het artistiek resultaat schaden. Het is bovendien financieel onhaalbaar om Een Lola te spelen in deze situatie. Het verlies zou te groot zijn en een negatieve impact hebben op onze werking in de toekomst. En uiteraard zijn we ook bekommerd om de gezondheid van onze bezoekers en willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen. Net zoals we dat deden in maart door te beslissen onze voorstellingen uit te stellen naar een latere datum.

Daarom hebben we met pijn in het hart beslist om alle voorstellingen tussen 28 oktober en 21 november te verplaatsen naar een nieuwe datum. We zijn volop aan het bekijken wanneer we die kunnen inplannen.  

We willen je alvast danken voor je begrip in deze moeilijke periode. Draag zorg voor jezelf en mekaar. Graag tot snel in goede gezondheid.

 

Het team van Compagnie Cecilia

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?