GLORY_BOX_formaat_website
22/03/2019

Glory Box sluit seizoen af

Met Glory Box, een solovoorstelling van de jonge theatermaakster en actrice Mira Bryssinck, sluiten we eind mei het seizoen in schoonheid af. Glory Box is een monoloog over (on)moedwillige eenzaamheid. 

Een conciërge van een gebouw (Mira Bryssinck) komt zichzelf tegen in het spiegelpaleis van haar gedachten en gaat een speels gesprek aan met de omringende duisternis. Ze vervaagt en verdwaalt, volgt haar eigen echo en probeert te ordenen wat belangrijk is. Want wat is feitelijk substantieel voor een mens? 

De titel is schatplichtig aan het gelijknamige lied van Portishead, waarvan de tekst inspireerde in de zoektocht naar het personage.

Tickets zijn vanaf vandaag te koop: klik hier

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?