Zingarate-Compagnie-Cecilia-Sebastien-Dewaele
07/08/2018

De Zomer Van ... Sebastien Dewaele

"In het begin van de zomer ben ik enkele weken naar Zweden geweest om daar wat bosbranden te bezoeken", steekt Sebastien Dewaele enthousiast van wal. "Daarna is het vooral werken geblazen. We zijn de 23e juli begonnen met de repetities van De broers Geboers. Samen met Marijke Pinoy, Wouter Bruneel, Tom Ternest en Wim Willaert gaan we die klassieker van Arne Sierens hernemen vanaf december."

"Vanaf deze week staat er een nieuwe reeks van Zingarate op het programma. Van 9 tot 11 augustus spelen we op Theater op de Markt in Hasselt en op 14 augustus trekken we naar Torhout", vertelt Sebastien terwijl hij een blik op zijn agenda werpt. "En in september volgen dan nog voorstellingen in Nazareth/Eke, Diest en Gent." 

"Of ik zelf tijd heb om dingen te zien? Ja hoor, ik ben op Theater aan Zee geweest en heb er genoten van Chasse Patate. In augustus schrijf ik ook verder aan Marinus. Dat is een stuk waarvoor ik samen met muzikant Peter Bultink in de zo goed als vergeten Oostendse kapergeschiedenis duik. Van 10 tot 13 oktober spelen we enkele try-outs in Gent. De première zelf is voorzien in De Grote Post in Oostende."

"En voor de rest ga ik vooral genieten van de warmte". 

 

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?