9ce3136b_3eb9_4cc5_8493_7eb2b0a312a4
10/07/2018

De Zomer Van ... Linde Carrijn

Tussen 26 september en 17 november speelt ze vol overtuiging de rol van Wanda in Heilig Hart. Maar wat doet ze tussen nu en eind september? 

 

“Ik ga vooral rust nemen”, lacht ze. Maar die rust lijkt relatief te zien, want half juli verschijnt de nieuwe videoclip van haar band Brik Tu-Tok. “We spelen een aantal keer deze zomer. De eerste keer op 20 juli in Blond op het Anseeleplein. En op 8 september passeren we op het Theaterfestival.”

Maar daar stopt het niet bij. “Ik begin met een beetje muziek te maken voor Level Q, de nieuwe theatrale dansvoorstelling van LAP voor kinderen vanaf 8 jaar”, geeft Linde toe. “En ik begin ook te repeteren voor Dethleff, de nieuwe voorstelling van De Mannschaft waarin ik samen met Jonas Vermeulen speel.”

Of er ook nog wat ontspanning op het menu staat. “Zeker”, klinkt het enthousiast. “Ik trek natuurlijk  naar TAZ waar ik zeker Conversations (at the end of the world) ga zien. En tegelijk kun je er geweldige jonge makers ontdekken. Wat mij betreft is The Greatest Show on earth van Louis Janssens en Timo Sterckx een aanrader. En Chasse Patate natuurlijk, maar dat is helaas al uitverkocht.”

“En begin september is er dan het Theaterfestival in Antwerpen. Brother Blue van Maxim Storms is een absolute must. Maar ga zeker ook kijken naar Yvonne, prinses van Bourgondië van Tibaldus.”

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?