Heilig_Hart_RGB
20/02/2018

Extra voorstellingen Heilig Hart

Het loopt storm voor Heilig Hart: 12 van de 15 voorstellingen zijn intussen uitverkocht. Daarom komen er 4 extra voorstellingen in mei, van woensdag 9 tot zaterdag 12 mei. Tickets zijn vanaf nu te koop.

Na het openluchtspektakel van Zingarate duikt Compagnie Cecilia met Heilig Hart opnieuw de zalen in. “Heilig Hart vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen”, onthult Arne Sierens. “Je mag Heilig Hart gerust beschouwen als het derde deel van een drieluik rond de liefde, waar ook Poepsimpel en Zingarate deel van uitmaken.”  

Gent krijgt de primeur van de nieuwe voorstelling. Tussen donderdag 12 april en zaterdag 12 mei staan 19 voorstellingen gepland. Tickets vind je hier.

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?