album_19_benoit_en_antonin_poepsimpel_compagnie_cecilia
18/12/2018

Geef om cultuur

Vandaag werd het startschot gegeven van de campagne "Geef om cultuur". Wist je dat je ook ons kunt steunen? En dat je daarvoor ook een fiscaal attest kunt krijgen? Met jouw bijdrage maak je mee het verschil.

Ben je fan en wil je ons graag een extra duwtje in de rug geven om sterke stukken te blijven maken? Dan kun je ons steunen met een gift. Met jouw hulp werken we onze artistieke plannen uit en maken we nieuwe voorstellingen. Zo help jij op eigen houtje zorgen voor meer diversiteit en een ruimer aanbod. 

Binnenkort lanceren we onze geefcampagne. Maar als je graag nu al je steentje bijdraagt, kan dat door te storten op rekeningnummer BE15 3631 7280 4530

Naast onze oprechte dankbaarheid ontvang je van ons in de loop van het eerste kwartaal van volgend jaar een fiscaal attest om bij je belastingsaangifte te voegen als je 40 euro of meer stort. Dat levert je een belastingsvermindering van 45 % op. Als je bijvoorbeeld 50 euro stort in 2018 betaal je het jaar erop 22,5 euro minder belastingen.