poepsimpel_baron_benoit_antonin
07/02/2017

Poepsimpel: laatste kans?

Februari staat helemaal in het teken van Poepsimpel. Je krijgt nog 11 keer de kans om dit geweldige stuk van Arne Sierens te zien in een zaal in jouw buurt. Voor een aantal voorstellingen zijn er nog tickets te koop. 

‘Poepsimpel’ vertelt het verhaal van een familiereünie op het domein van ‘de baron’. Hij heeft zijn kasteel verkocht en nodigt voor een laatste keer de mensen uit die hem na aan het hart liggen. Van Arne Sierens met Titus De Voogdt, Robrecht Vanden Thoren en Tom Vermeir.

In augustus 2016 was Poepsimpel geselecteerd voor het Theaterfestival. Dit vond de jury ervan:

"Poepsimpel is geweldig grotezaaltheater, met de schwung en de intimiteit van de parochiezaal. Het soort toneel dat het leven even poepsimpel doet lijken.

De volledige lijst van speeldata vind je hier

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?