Lacrima_c_Kurt_Van_der_Elst_blokken
22/12/2017

Lacrima op Chambres d'O

Op zaterdag 27 en zondag 28 januari kruipt Tom Vermeir nog eens op magistrale wijze in de huid van Chief in Lacrima, de monoloog van Arne Sierens. We zijn dan te gast op Chambres d'O, het jaarlijkse huiskamerfestival in Oostende.

Op 27 januari staat er ook een try-out gepland van Marinus, een nieuw stuk van en met Sebastien Dewaele en Peter Bultink. 

Voor meer info en tickets kun je terecht op de website van Chambres d'O

 

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide, het lelijke reservaat waarin ze alle niewaards en overbodigaards in sociale complexen steken en waar hij ooit al zijn illusies heeft verloren.

Het was een verhaal dat al langer sluimerde bij Arne Sierens en waar hij al verschillende keren aan begonnen was. Na een brainstorm met filmmaker Felix Van Groeningen (Dagen zonder lief, De Helaasheid der Dingen), vond hij plots de sleutel hoe hij het moest vertellen: rechtdoor en zonder franjes, poëzie of metaforen.

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?