CHETsite2
04/03/2016

Ticketverkoop Chet gestart

Vermeir, Taeldeman en Heuvinck werkten tien jaar samen in de glamrockband A Brand. Ze maakten vijf platen en speelden op zowat alle grote festivals en concertpodia. Voor CHET krijgen ze versterking van Ben Brunin, bassist van o.a. Vive la Fête en muzikaal brein achter Kenji Minogue.

In deze ode aan hun muzikale held, gaan ze op zoek naar een hedendaagse vertaling van Baker’s melancholische lyriek. West Coast jazz anno 2016, waarbij het turbulente leven van deze legendarische jazztrompettist verweven wordt met songteksten van jazzstandards zoals “My funny valentine” , “Angel eyes” , “ The thrill is gone” , …

Samen brengen ze een ode aan hun muzikale held Chet Baker en blikken ze naar de intensiteit van het leven.

“Heb je zin om terug naar de grond te komen als je al gevlogen hebt?"

Meer informatie nodig over deze productie of wil je tickets kopen?