Tour de Théâtres

In afwachting van de Tour de France en de heropening van de theaters organiseren wij... een Tour de Théâtres. Een idyllische fietstocht langs vijf podia in en rond Gent. De ideale opwarmer voor De Hartstocht

Een idyllische fietstocht langs vijf podia in en rond het Gentse die kreunen onder het gemis van hun publiek. De fietslus van 70 kilometer – een stevige tijdrit – slingert van De Expeditie in Gent over CC Nova in Wetteren richting CC De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem en GC De Kluize in Oosterzele om via Cultuurhuis Merelbeke weer te landen in De Expeditie.

Oosterzele

Uiteraard kan je op eender welk punt in- en uitstappen, in de richting die je zelf verkiest. 

Op elke pleisterplek krijg je een stukje cultuur aangeboden. Van mini-expo’s over tafelgesprekken tot animatiekunstwerkjes: wij zijn er om je culturele honger te stillen. In de buitenlucht, en volstrekt coronaproof. Zo kunnen we weer wat meer cultuur beleven.

Tour de Theatres langs CC Nova, CC De Fabriek, GC De Kluize, Cultuurhuis Merelbeke, De Expeditie

Bij de halte van De Expeditie, de thuisbasis van Compagnie Cecilia, trakteren we je op een knap staaltje gevelkunst. Samen met de cohousers van Miramiro, Circuscentrum, aifoon en Vrede vzw hebben we de voorgevel ingepakt met foto’s van buitelende artiesten en begeesterend publiek. Om bij weg te dromen!

Sint Lievens Houtem