Stijlvol op de fiets

Draag het enige echte Compagnie Cecilia-wielershirt tijdens je fietsritten. En draag zo meteen ook je liefde voor cultuur uit. Wij leveren aan huis, op de fiets. 

Compagnie Cecilia wielershirt

We stellen met trots het enige echte Compagnie Cecilia-wielershirt aan u voor. Draag het shirt tijdens je dagelijkse pendeltocht of je wekelijkse afspraak met je koersfiets. En draag zo meteen ook je liefde voor cultuur uit. Je zult zien: ooit kruis je iemand met hetzelfde shirt, iemand die je van haar noch pluimen kent, maar met wie je voor heel even één zult zijn.

Het Compagnie Cecilia-wielershirt kost 65 euro en is ontworpen door de Gentse vormgever Stijn Dossche (a.k.a. Stycle_Design). Je kan het vanaf nu bestellen in de gewenste maat via onze website. Voor de productie gaan we in zee met Kalas, die ook Alpecin-Fenix, het team van Mathieu van der Poel, van fietskledij voorziet. Topkwaliteit dus. Bestellen kan tot eind mei. Wij komen de shirts eind juli aan huis leveren en maken tijd voor een praatje. Op de fiets, dat spreekt.

Bestelbutton wielershirt