Over Cecilia fietst

Verspreid mee het theatervirus over de kasseien en gravelstroken van ons vlakke land. Met onze verschillende fietsroutes en nog veel meer.

We hebben met z’n allen de geneugten van het fietsen herontdekt in dit absurde coronajaar. Overal te lande werden de stalen of carbonnen rossen van stal gehaald en de innerlijke flandriens losgelaten. Er zijn wel meer mensen zot van theater én fietsen. Check hier maar. 

Wat we op dit moment nog missen is de menselijke warmte van een goed gevulde theaterzaal. Die gemeenschap willen we blijven voeden en voelen in coronatijden. Daarom lanceren we een aantal cultureel getinte fietsroutes!

Tour de Theatres

 

De Tour de Théâtres voert je via de fietsknooppunten langs vijf podia in en rond Gent, met op elke halte een dosis cultuur. Een ideale kennismaking met plekken waar we zelf altijd met veel plezier spelen. Trek mee op tournee.

De Hartstocht

 

De Hartstocht telt 3 fietsroutes langs knooppunten met luisterverhalen over … knooppunten, ingesproken door acteurs. Elf verhalen om te beleven en te delen. Ontdek ze hier vanaf eind april.

Compagnie Cecilia wielershirt

 

We zorgen er zelfs voor dat je stijlvol op de fiets kunt kruipen met een Compagnie Cecilia fietsshirt. Topkwaliteit in een uniek design. Bestel vandaag nog jouw exemplaar

Collega Tom geeft alvast het goede voorbeeld en fietst de komende weken de Belgische grens af. Volg zijn vlog en geniet mee vanuit je luie zetel.

 

We zijn benieuwd naar jouw fietsverhalen. Deel ze met ons met #ceciliafietst.